Friday, 21 March 2014

New Life

     So hm hi! Dah lama tak bukak & update blog. Haha post yang lama pun telah selamat dibuang. Biarlah kisah lama tu ada dalam otak. Simpan elok elok dekat situ duduk diam diam. Sekejap dah form 4 pejam celik & ya my pmr results was okay even tak straight As but alhamdulillah mama ayah puas hati & happy. Sekolah pun skrg bukan dkt sigs lagi & after this no more 'girls school'. Dapat masuk kv ert azizah & classmate ada 7 orang lelaki. Dulu semua perempuan. Even '7 orang sahaja' tapi still rasa awkward haha yelah 3 tahun  dan 360 darjah semua perempuan. So far skrg ni okay lah sekolah situ. Course Kulinari susah jugak lah. Nmpk je masak masak tapi kenyataan? Fuh  sometimes rasa nak pindah balik sigs. Hm tu semua mimpi yang tak pernah jd kenyataan. Kau dh start tak kan nak reverse balik. Nampak sgt mcm pengecut. Skrg ni lek lek je  haha okay thats all bye

No comments:

Post a Comment